Call Us : +420 739 420 494

GASTRONOMICKÝ KONZULTANTI

Home  >>  GASTRONOMICKÝ KONZULTANTI  >>  GASTRONOMICKÝ KONZULTANTI

GASTRONOMICKÝ KONZULTANTI

NEW LOGO

Tel.č.: +420 739 420 494

Email: rene.tichy@gastroconsultant.cz

 

Probudíme k životu Váš personál tak, aby ho tešilo pro Vás pracovat a měli z pracovních úspěchů upřímnou radost. Vypracujeme Vám analýzu na základě podrobného průzkumu Vaší provozovny a dále Vám představíme podrobně sestavený plán ke zlepšení Vašeho gastronomického podniku. Zhodnotíme ekonomiku všech sektorů a nastavíme realné cíle – Vám ušité na míru.

Tyto plány s Vámi budeme postupně realizovat krok po kroku, až dosáhneme předem stanovených cílů.

S SEBOU PŘINÁŠÍME NOVÉ TRENDY V GASTROMONIÍ

RestGast působí v oblasti gastronomie a hotelnictví. Zabýváme se veškerými službami spojenými se založením, provozem, a marketingem hotelů, restaurací a dalších gastro provozů.

K našim službám patří

  • návrh/realizace marketingové strategie (web, linkbuilding, social marketing, local marketink, global marketing, PPC)
  • pomoc při realizaci nových provozoven
  • restrukturalizace gastro provozů (re-opening provozu, rebranding provozu, re-concept )
  • analýza kritických bodů HACCP

Dále provádíme optimalizaci dispozičního řešení nových i stávajících gastro projektů včetně technické studie logistiky provozu. Soustředíme se na dodržování standardů kvality, odborné znalosti zaměstnance, aplikujeme nové trendy v gastronomii.

DŮLEŽITÁ FAKTA:

Správná jakost surovin je v gastronomii velice důležitá.

K docílení nejlepšího výsledku je, ale nedílnou součástí také fakt, jak se s těmito surovinami bude nakládat a jakou technikou se budou dále zpracovávat. Častou příčinou znehodnocení surovin jsou omyly, kterých se dopouští nedostatečně proškolený personál. Jedna z částí našeho gastronomického poradenství se zabývá tréninkem zaměstnanců, kde se zaměřujeme právě na tuto problematiku.

KONZULTACE PŘI VÝBĚRU GASTRO VYBAVENÍ ZAŘÍZENÍ PROVZU.

Spokojenost zákazníka je v gastronomii vždy na prvním místě, proto přinášíme moderní počítačové systémy, technologie a gastronomické zařízení, které nejen zvýší přehled majitelů, ale výrazně zefektivní pracovní procesy personálu. Pomůžeme a poradíme vám při výběru vhodného a profesionálního gastro vybavení a technologického zařízení pro vaši restauraci nebo hotel.

Dress kodex – oblečení personálu

Dress kodex jsou nepsaná, avšak velmi důležitá pravidla ošacení. Dress kodex lze označit také za módní filozofii. V gastronomii hraje oděv či pracovní uniforma velmi zásadní roli při rozpoznávání a určování jednotlivých pracovních pozic, ale také při komunikaci se zákazníkem. I v tomto směru vám poradíme a doporučíme vhodné oděvy pro vaše zaměstnance.
Pro náročnější klienty jsme připraveni navrhnout originální firemní oblečení, které bude vytvořeno na základě vizuálního stylu společnosti.

VOLEJTE IHNED: + 420 739.420.949

NEBO NÁM JEDNODUŠE POŠLETE EMAIL

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Při pokračování na tento web, souhlasíte s tím, že tento web používá cookies. Více informací

Jako cookie (anglicky koláček, oplatka, sušenka) se v protokolu HTTP označuje malé množství dat, která WWW server pošle prohlížeči, který je uloží na počítači uživatele. Při každé další návštěvě téhož serveru pak prohlížeč tato data posílá zpět serveru. Cookies běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů, ukládají se do nich uživatelské předvolby apod. Myšlenku cookies navrhl v 90. letech Lou Montulli, tehdy pracující u firmy Netscape Communications. Název cookie – sušenka asociuje zvyklost ze Spojených států nebo Velké Británie nabídnout účastníkům určitého zájmového spolku nebo skupiny jejich oblíbenou sušenku pro vytvoření příjemnější atmosféry. Více : https://cs.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie

Zavřít

„Nikdy se nesměji nejlépe. Bojím se, že by to mohlo být naposledy.“ Jan Werich