Call Us : +420 739 420 494

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÉ LÍSTKY

Home  >>  JÍDELNÍ A NÁPOJOVÉ LÍSTKY

GASTRONOMIA-3

Nevíte si rady se skladbou a zpracování jídelních, nápojových a jiných nabídkových listů?

Neorientujete se plně v gastronomických pravidlech a pravidlech pro řazení pokrmů a nápojů v nabídkových listech?

Dle Vašich požadavků Vám zpracujeme nabídkové listy včetně kalkulačních listů k jednotlivým recepturám.

Navrhneme grafickou úpravu jídelního lístku dle charakteristiky Vaší provozovny.

Jednou ze základních problematik při vedení gastronomického zařízení je nevhodně sestavený jídelní lístek. Při jeho vytváření je nutné zohlednit podnikatelské prostředí, potřeby cílové skupiny (případně tuto skupinu určit), dostupnost potřebných surovin, skladovací podmínky apod. Podle míry specializace Vašeho zařízení navrhneme i úpravy nápojového lístku a doplníme případně o nabídku vín či koktejlů.
Grafické zpracování lístků je také důležitým marketingovým nástrojem. Doporučujeme využít možnosti vytvoření celkového korporátního designu, aby se sjednotil vzhled a pro zákazníka bylo Vaše zařízení rozpoznatelnější. Díky spolupracujícímu dodavateli nabízíme za výhodnějších cenových podmínek výrobu desek jídelních a nápojových lístků na míru (speciální papír, kůže, dřevo atd.).
Samotné sestavení jídelního a nápojového lístku také úzce souvisí s vyškolením zaměstnanců. O školení se postarají naši profesionálové v oboru jak kuchařském, tak barmanském.
Kromě úpravy rozsahu a vzhledu lístků poskytujeme také překlady do světových jazyků.
Nabízíme možnost dlouhodobé spolupráce – pravidelná úprava jídelního lístku, poledních menu. Službu je vhodné zkombinovat se správou profilu Vašeho zařízení na sociálních sítích a gastronomických portálech.

Kolik mě tento audit bude stát?

Ke každé zakázce přistupujeme individuálně a cena je stanovena dle rozsahu požadovaných informací a podkladů. Pro nezávaznou schůzku volejte 739 420 494  nebo pište na email.

Neváhejte mně kdykoli kontaktovat!!!